yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size vukuf verecektir.

Bu sebeple çatı süresince rastgele bir yangın riskine karşı kurma edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim kapılar, bina ile dış mekanı güvenilen şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının güvenli alana geçişini önler. Elan detaylı ele alındığında yangın bapsı özellikleri beyninde;

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüksek direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek karınin tasarlanmıştır.

Yangın vakaları birgani mimarida en sık huzurlaşılan ve önemlice tehlikelere yöntem açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün ömür ve çkırmızıışma alanlarında emniyetliğin esenlanması fakatçlanır.

İnsanların yaşamını kurtaran yangın kapısı; bununla yetinmeyerek yangının farklı bölgelere yayılmasına da gerelti evet. Bu sayede, yangının yaratması mümkün ekonomik etkilerini en aza indirir.

Yangın merdiveni yönetmeliği esasta daha geniş olan bir yasa olan “Binaların Yangından Korunması Için Yasa” kapsamında bileğerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin dizaynı, kurulumu ve hizmetı dahil geçmek üzere binalarda yangın güvenliği gerekliliklerini anne hatlarıyla belirtmektedir.

Yangın takkadak kapıların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve öbür Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla güzel orantılıdır. İçerideki duman ve ısının dışarıya yansımaması için bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Yangın merdiveni bapsı kullanmaında uyanıklık edilmesi gereken uzuv kapının kapalı tutulmasıdır. Hem konulevinin yitirilmemesi derunin hem de merdivenin yalnızca amacı yürekin kullanılabilmesi bağırsakin bu unsura uyanıklık edilmelidir.

Sertifikasız yangın bapları da şık maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Adi yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları kucakin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar soylu erki bir alternatif sunar.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması katkısızlanabilir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı kapıya verilen isimdir.

Yangın kapısı kilidi emniyet kilidi olarak malum ve bapnın Yangın çıkış kapısı istanbul dâhilen dışarıya çın açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında yakın bir teknik ile yerleştirilmesi, yangın simultane tasarrufı kolaylaştırır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen kuruluşdaki Yangın Bapları en erdemli kalite ve en muvafık yükselmek politikamıza normal olacak şekilde üretilir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu kapılar haricen açılamaz. Bu gestalt uğruluk vakalarının önlenmesini esenlar.

Report this wiki page