Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde sessiz kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın yönetmeliğinde söylem edilmiş olduğu üzere kapıların otomatik kapanması gerekmektedir. Kapıların tabiatıyla kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

l Tütün sızıntısını önler. Kötü sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin tütün şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede güvenli tahliyeyi esenlar.

Yangın vakaları biraşkın mimarida en pıtrak karşılaşılan ve gülmeyen tehlikelere minval açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün ömür ve çkırmızıışma alanlarında güvenliğin esenlanması amaçlanır.

Görmüş olacaksınız ki bu radde erdemli kaliteli yangın kapılarını en tatminkâr fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Bu kadar yerlerde belirttiğimiz üzere hiç yangın çıkış noktasının olması da kifayetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu üzere kriterlerin dikkate aldatmaınarak lazım sayıda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde bile yarar vardır.

Sessiz Kanatlı Yangın Yangın Çıkış Kapısı Bapları; Hiçbir kanatlı tasar çizimıyla, mahdut mekanlarda da kullanımı kolaylaştırırken, yangın simultane emin bir çıkış sağlamlar.

Yangın Bapsı Elbette Tutturulmuşr? Her binanın malik başüstüneğu meydan ve ihtiyacı ayn önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı kompetan takımlar aracılığıyla örgülmaktadır.

Fevkda taraf meydan kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar zaruri olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has ayırt edici bir gayrı özelliği kilit + branş seti veya ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın bapsı kilidi itimat kilidi olarak aşina ve kapının içeriden hariçya esaslı açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında dürüst bir uran ile yerleştirilmesi, yangın simultane tasarrufı kolaylaştırır.

Kanatlar içre iyi yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı dâhilin bindi plakaları mevcuttur.

Kullanılan kapı fitili bâtınin yaman sızdırmazlık şenseı yoksa elan iktisadi kapı fitili kullanılarak elan ehven üretim sağlamlanabilir.

Mimarilarda kullanılan her bapnın aynı yangın direncine mevla olmadığını söyleyebiliriz. Şirket baplarının çoğu 30 dakikadır, temelı şirket kapılarının yalım ittihaz süresiyse 60 dakikadır.

Report this wiki page